Actualiteiten in het landelijk gebied, van stikstof tot kringlooplandbouw

  • 04 februari 2022 09:30 tot 11:00
  • locatie: Digitaal
Direct opslaan in uw agenda

De provincie Utrecht organiseert vrijdag 4 februari aanstaande een webinar over stikstof van 9.30 tot 11.00 uur. Het webinar wordt speciaal gemaakt om de agrarische sector te informeren over de actuele vraagstukken in het landelijk gebied. U bent als Statenlid ook uitgenodigd om het webinar te volgen. In de bijlage treft u nadere informatie en een link naar de pagina waarop de stream zal verschijnen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor degenen die niet in staat zijn het webinar bij te wonen, is er de optie om het op een later moment terug te kijken (www.provincie-utrecht.nl/stikstof.) In vertrouwen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Wij zien u graag tijdens het webinar!