Haagsche Tafeltjesavond

  • 06 april 2022 19:30 tot 22:45
  • locatie: Nieuwspoort, Den Haag
Direct opslaan in uw agenda

Namens de Leidse Studentenvereniging voor Internationale Betrekking (SIB-Leiden) wil ik u hierbij graag uitnodigen voor de Haagsche Tafeltjesavond. De zogeheten Haagsche Tafeltjesavond wordt sinds 2018 georganiseerd door SIB-Leiden, en geeft studenten de kans om met politici in gesprek te gaan van alle bestuurslagen en alle partijen. Iedere student van Haagse en Leidse hoger onderwijsinstellingen is welkom om deel te nemen.

Dit jaar vindt de avond plaats op woensdag 6 april 2022. Voor de SIB staan politieke neutraliteit en pluriformiteit vooraan. Daarom nodigen wij u graag uit. Zoals gezegd gaat dit om alle bestuurslagen: Tweede Kamerleden, senatoren, Europarlementariërs, statenleden, en gemeenteraadsleden zijn allemaal van harte welkom. 

Bijgevoegd treft u een officiële uitnodiging voor dit evenement, inclusief verwacht tijdschema. We hopen u graag te mogen ontvangen op 6 april aanstaande.

Hartelijke groet,

Namens SIB-Leiden

 Thomas Koning

Voorzitter

Studentenvereniging voor Internationale Betrekkingen  

Activiteiten overzicht
madiwodovrzazo