Welkom!

Gepubliceerd op: 12 oktober 2023 20:10

Welkom!

Op de website van Provinciale Staten vind je alle informatie die je nodig hebt over de volksvertegenwoordigers van de provincie Utrecht,

Volg Provinciale Staten Utrecht

Het werk van de Statenleden is openbaar. Dat betekent dat vergaderingen van Provinciale Staten en de Statencommissies zowel online als vanuit het provinciehuis te volgen zijn. Neem voor een overzicht van alle agenda's, bijeenkomsten en activiteiten een kijkje op de Statenagenda. 

Je vindt bij iedere bijeenkomst de agenda en ook alle stukken waarover wordt gesproken en/of een besluit over wordt genomen. Een overzicht van alle documenten vind je bij de Statenstukken.

Provinciale Staten Utrecht is ook te volgen via Instagram en X.

Doe mee met Provinciale Staten Utrecht

Inwoners kunnen op verschillende manieren meedoen met Provinciale Staten Utrecht.

  • Wil je in contact komen met de Statenleden? Bekijk hier het overzicht van alle fracties en de profielen van Statenleden, commissieleden en fractiemedewerkers. Je vindt daar ook van iedereen de contactgegevens.
  • Wil je tijdens een Statencommissie of Provinciale Statenvergardering je mening delen met de Statenleden en/of commissieleden? Meld je dan aan als inspreker.
  • Wil je een uniek kijkje achter de schermen bij een Provinciale Statenvergadering? Meld je dan aan als Gast van de Staten!
  • Wil je met jouw klas op een leuke en speelse manier kennis maken maken met Provinciale Staten Utrecht? Meld je dan aan voor het Provinciespel!

Over deze website

Heb je vragen over het gebruik van deze website? Neem dan contact op met de Statengriffie, de ambtelijke ondersteuning van Provinciale Staten Utrecht, via statengriffie@provincie-utrecht.nl.