Uitnodiging Natuurvisie Utrecht 2050

  • 26 april 2024 15:00 tot 16:00
  • locatie: Commissiekamer
Direct opslaan in uw agenda

Beste allen,

Op 7 september 2023 is 'Natuurvisie Utrecht 2050'  gepresenteerd en deze is 30 oktober 2023 tijdens de Oostbroeklezing overhandigd aan de voorzitter van de commissie RGW en aan GS. Deze Natuurvisie is een initiatief van de zogenoemde Oostbroekorganisaties, een Utrechts samenwerkingsverband van Landschap Erfgoed Utrecht, Utrechts Landschap, Natuurmonumenten, Natuur en Milieufederatie Utrecht, IVN en Staatsbosbeheer.

Het is de visie van de Utrechtse natuurorganisaties op de toekomstige inrichting van de natuur in de provincie Utrecht. Met deze visie willen de natuurorganisaties de bestuurders bij de provincie, Utrechtse gemeenten en waterschappen inspireren, maar ook natuurbeheerders, ontwikkelaars, boeren en bewoners.

Volt heeft de Oostbroekorganisaties uitgenodigd om de Natuurvisie Utrecht 2050 te presenteren op 26 april om 15:00 in de commissiekamer van het provinciehuis en nodigt andere fracties uit om daarbij aan te sluiten. Na de presentatie is er ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

We hopen veel van jullie vrijdag te zien.

Hartelijke groet,

Amos de Jong 

Fractieleider Volt | Provincie Utrecht

Activiteiten overzicht
madiwodovrzazo