Live uitzending Gepauzeerd

Er is geen actieve pagina
vergroten Sluiten

Vergadering : Statencommissie Bestuur, Economie en Cultuur & erfgoed, 12 juni 2024 09:00:00

Algemene vergader informatie

Werkbezoek Utrechts Particulier Grondbezit
De vereniging het Utrechts Particulier Grondbezit (UPG), wil u voor 12 juni a.s. tussen 09:00 – 12:00 uur van harte uitnodigingen voor een werkbezoek aan een particulier landgoed in de provincie. Het UPG wil u met dit werkbezoek laten zien wat de kracht van een particulier landgoed is. Voor de zowel de maatschappelijke bijdragen (recreatie, educatie, erfgoed, natuurbeheer, faunabeheer en landbouw), als ook de bijdrage aan de transitie landelijk gebied (UPLG).

Onderwerpen die aanbod kunnen komen raken ook aan de opgaven voor de instandhouding van een dergelijk particulier landgoed zoals erfgoed en cultuurhistorie, monumentenzorg, recreatie(druk), faunabeleid en verdienmodellen. Wat een particulier landgoed uniek maakt, is de ‘ziel’ van het landgoed wat vaak al generaties zorgt voor de instandhouding van al deze facetten en waar keuzes van beheer aan ten grondslag liggen.

Vanwege de organisatie en de gastvrijheid stellen we uw aanmelding (rick.van.paridon@provincie-utrecht.nl) zeer op prijs.

Nadere informatie en programma volgen.

Datum:
12 jun. 2024, 9:00
Locatie:
Extern

Agenda

Hoofdvergadering

Extern

Algemene stemmingen

Uitklappen Inklappen