.

Periode: april 2024

Jaar geselecteerd: 2024

2024 2023
januari (8) februari (10) maart (14) april (5) mei (0) juni (0) juli (0) augustus (0) september (0) oktober (0) november (0) december (0)

Wat kan de provincie leren van Groningen en Drenthe? Werkbezoek over ov-netwerk en buslijnen

11 april 2024

Wat kan de provincie Utrecht leren van de gemeente en provincie Groningen en provincie Drenthe over openbaar vervoer? Provinciale Staten zijn samen met de raadsleden van gemeente Utrecht en gemeente Amersfoort naar het noorden van het land gereisd om te kijken hoe het ov-netwerk daar werkt.

Lees meer

Ronnie Hossain: "Ik geloof in een kleine maar effectieve overheid"

09 april 2024

In Provinciale Staten Utrecht zitten 49 Statenleden. Iedere week stelt één van hen zich voor. Vandaag: Ronnie Hossain, Statenlid voor de VVD. Hij vertelt over wat hij wil bereiken in de provinciale politiek.

Lees meer

Wat gebeurt er in week 15: commissievergaderingen en een bezoek aan Groningen

08 april 2024

Provinciale Staten debatteren onder andere over het Utrechts Programma Landelijk Gebied, klimaatadaptatie en hoe de provincie omgaat met Europa de komende jaren.

Lees meer

Mieke Hoek: "Ik wil de politiek dichter bij de burger brengen"

02 april 2024

In Provinciale Staten Utrecht zitten 49 Statenleden. Iedere week stelt één van hen zich voor. Vandaag: Mieke Hoek, Statenlid voor 50PLUS. Ze vertelt over wat zij wil bereiken in de provinciale politiek.

Lees meer

Wat gebeurt er in week 14: debatten over nieuw hoogspanningsstation en tram naar voetbalstadion Galgenwaard

02 april 2024

De woensdag is de dag in de week voor vergaderingen en overige activiteiten bij Provinciale Staten Utrecht. Op woensdag 3 april staan er verschillende commissies waaronder Milieu& Mobiliteit en Omgevingsvisie op de agenda.

Lees meer